Beställ guldbrev via sms

Så här gör du

Nu kan du beställa ett brev där du lägger ditt guld och skickar tillbaka det till oss, helt gratis - vi betalar portot. Se instruktioner om hur du gör här nedan.
 

Steg-1

Skapa ett SMS, skriv GOLD följt av ditt 10-siffriga / personnummer - Skicka SMS:et till 71 160.

Steg-2

Efter 3 dagar har du paketet, lägg dina föremål i påsen och returnera, helt gratis och 100% försäkrat!

Steg-3

Vi kontaktar dig och berättar hur mycket dina föremål är värda - utbetalning sker inom 72 timmar!

 

FS Kontakt

Beställ guldbrev

Viktig Info

Sälj guld över disk?

I vår butik på Odengatan 37 i Stockholm köper vi in ditt guld, tandguld, silver, platina och diamanter över disk. Ni får era föremål värderade direkt på plats och ni har pengarna på kontot inom 2-3 bankdagar.

Guld i brev

Om ni inte har möjlighet att ta er till Stockholm så skickar vi kostnadsfritt ett guld i brev-paket med anvisningar, returkuvert samt köpeavtal. När vi har tagit emot era föremål så sker en värdering och vi skickar sedan pengarna till ert konto inom 2-3 bankdagar.

 

Viktig Info om guldbrevTa dig tid att läsa detta innan du säljer ditt guld….

Att sälja sitt guld är inte alltid så lätt. En marknad med hård konkurrens har lett till att visa företag har satt upp avtal som syftar till att förvirra dig som kund. Man skyltar med ett pris men betalar betydligt lägre. Det är därför viktigt att du tar dig tid att lusläsa guldhandlarens avtal innan du bestämmer dig vem du vill sälja till. Annars riskerar du att göra en dålig affär.

“Jag vill ju bara veta vem som betalar bäst för mitt guld!”

“Är det inte bara att kolla vilka som anger högst pris på sin hemsida?”

Kampanjpriser, dolda avgifter, värderingsavgifter, investeringsguld, viktavgång, prisgaranti mm. Känns begreppen igen?

Vad betyder allt detta?

Oavsett om du väljer att sälja till oss på FS Guld eller ej så ska vi hjälpa dig att reda ut begreppen.

 

Kampanjpris, Varning! Visa företag skyltar med mycket höga inköpspriser MEN sen är det alltid en hake. Läs avtalen noga. Syftet med dessa “kampanjpriser” är ofta att vilseleda kunden och sedan hävda att kunden inte uppfyllt kraven för att få “kampanjpriset”. Ta en titt på företagets ordinarie prislista. Det är förmodligen den prislistan som du kommer att få betalt efter. Den kan medvetet ligga väl dolt på dessa aktörers webbsidor.
På FS Guld försäkrar vi att vi ALDRIG kommer att tillämpa systemet med “kampanjpriser”, den prislistan som vi presenterar på vår hemsida är den som gäller. Utan undantag.

 
 Pris per gram, en del guldhandlare marknadsför sig med skyhöga inköpspriser. Granskar man det hela så inser man snart att avtalen medvetet är krångliga och att man som kund behöver skicka in mycket höga vikter annars får man betalt efter en annan dold prislista som kan vara hälften av det utlovade priset. Inte sällan så är man som kund hänvisad till en slider som ska ange priset. Varning!
På FS Guld så hittar ni vår prislista på första sidan. Den gäller oavsett mängd och utan undantag, något som egentligen borde vara självklart.

Dolda avgifter, det är ett återkommande uttryck i många guldföretags marknadsföring, “inga dolda avgifter”. Saken är att inget bolag anser sig ha dolda avgifter. Inte ens de som har skyhöga avgifter vid försäljning. De anser nämligen inte att det är en dold avgift i och med att den står i finstil text i deras avtal.

På FS Guld har vi INGEN avgift alls vid försäljning. Det gör ju saken enkel att jämföra.

Värderingsavgift, Varning! En del företag tar ut en värderingsavgift av dig som kund. Detta skyltar de inte med öppet men står ändå angivet i avtalen som du ska skriva på. I många fall rör det sig om 29:-/gr. Det blir en hög avgift för låt säga ett halsband som väger 80 gr.
På FS Guld så tar vi ALDRIG ut en värderingsavgift. Du som kund ska känna dig bekväm med att besöka oss och få ditt guld vägt och värderat, oavsett om du väljer att sälja till oss eller ej.

Investeringsguld, guldtackor av 24k guld.
På FS Guld så både köper vi och säljer dessa guldtackor. Priset finns alltid angivet tydligt på vår hemsida. En del företag anger att det köper 24k guld för ett pris som är långt över vårt försäljningspris. Var vaksam på detta.
Skulle detta stämma så finns det ju ett ypperligt läge för dig att tjäna en slant, undersök gärna saken.

Viktavgång, Varning! Du som kund ska aldrig behöva betala någon “smältkostnad”, väger ett smycke 15,3 gr så är det naturligtvis den vikten som du ska få betalt för. Acceptera inte en räkning som innefattar viktavgång. Guldföretaget köper ju en mängd guld av dig och då ska ju naturligtvis inte du betala för vad bolaget i fråga väljer att göra med guldet.
På FS Guld så är du som kund alltid med då vi väger guldet. Vi räknar aldrig av på vikten utan du får betalt enligt vår prislista. Vikt x pris, ingen annan bedräglig uträkning.

Hoppas att detta kan hjälpa dig som kund.

Frågor & svar

Taggar: silver pris per gram, itkit, guldbrev, köper vi in ditt guld, tandguld, silver, platina och diamanter över disk, platina, köper silver, Aktuellt Guldpris och Silverpris, Guldpriser, Sälja guld- Högst pris, köper vi in ditt guld, Beställ ett gratis Guldbrev , Sälj ditt guld

Komma i kontakt

OBS! Butiken är tillfälligt stängdKontakta oss

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
08 - 56 22 77 73

Adress

Odengatan 37
113 51 Stockholm

Öppettider

Mån - Fre 10.00 - 18.00
(Stängt lördagar & söndagar)

Subscribe